top of page

HUMAKO mahdollistaa Humakin opiskelijoille luovaa toimintaa verkossa

18.3.2021


HUMAKO kutsuu kaikki Humakin opiskelijat valtakunnallisesti osallistumaan luoviin toiminnallisiin taidepajoihin verkkoon. Luovaa maksutonta toimintaa on nuorille, aikuisopiskelijoille ja erityisherkäksi* itsensä kokeville opiskelijoille. Ryhmämuotoisissa pajoissa voidaan hyödyntää ratkaisukeskeisiä taideterapeuttisia taidetyöskentelymenetelmiä, jonka avulla voidaan nostaa omia voimavaroja esiin. Toiminnalla mahdollistetaan opiskelijoille oma kanava, jossa voidaan purkaa opiskeluun liittyviä haasteita, saaden toisista vertaistukea ja seuraa. Toiminnassa kohdataan kaikki tasavertaisina, erityistarpeet ja erityisryhmät huomioiden.


Luovat taidepajat:

  • 18-19-vuotiaille Voimavarakarttapaja perjantaina 26.3.2020 klo 17–19

  • +30-vuotiaille Mandalapaja keskiviikkona 31.3.2021 klo 17–19

  • Erityisherkille Taiteilijakirjapaja perjantaina 9.4.2021 klo 17–20

Taidepajat on suunnattu Humakin päivä-, monimuoto-, moniVerkko-opiskelijoille ja avoimen opiskelijoille valtakunnallisesti. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen, web-kameran ja mikin. Osallistumiseen ei tarvitse aikaisempaa kokemusta taidetyöskentelystä. Valitse itsellesi yksi mieluisin taidepaja ja ilmoittaudu mukaan. Sama ilmoittautumislinkki käy kaikkiin pajoihin. Ilmoittautumislinkki pajoihin (avautuu uuteen välilehteen)


Lisätiedot/ohjaaja: yhteisöpedagogiopiskelija Eeva Mölkänen, eeva.molkanen@humak.fi 0407509401 www.Eepu.fi

HUMAKO on Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta, joka on Humakin opiskelijoiden oma järjestö. HUMAKO:n toiminnasta vastaavat opiskelijat ja sen tarkoituksena on valvoa ja edistää Humakin opiskelijoiden etua, erityisesti koulutukseen ja sitä tukeviin arkipäivän asioihin liittyen.


HUMAKO Krista Maarajärvi Asiantuntija, krista.maarajarvi@humako.net 045 182 0404

* “Erityisherkkyydellä tarkoitetaan synnynnäistä, hermostollista ominaisuutta. Erityisherkkä ihminen reagoi tavallista herkemmin ulkoisiin ja sisäisiin ärsykkeisiin, sillä hermosto käsittelee aistien välittämää tietoa laajemmin ja syvällisemmin. Erityisherkkyys ei ole sairaus tai diagnoosi. Erityisen herkät ihmiset ovat usein luovia, intuitiivisia, pohdiskelevia ja tunnollisia. Toisaalta he kuormittuvat muita helpommin esimerkiksi kiireestä, melusta ja negatiivisesta ilmapiiristä.”

Comments


bottom of page