top of page

HUMAKO esittää: Janita Dahlström SAMOK ry:n hallitukseen vuodelle 2024

Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO esittää: Janita Dahlström Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK ry:n hallitukseen vuodelle 2024


Opiskelijakunta HUMAKO esittää nykyistä HUMAKOn hallituksen puheenjohtajaa Janita Dahlströmia SAMOKin hallitukseen vuodelle 2024. Janita haluaa edistää harjoittelujen saavutettavuutta, tuoda SAMOKia lähemmäksi opiskelijakuntien arkea ja monimuoto- ja verkko-opiskelijoiden huomioimista.


Janita on kolmannen vuoden järjestö- ja nuorisotyön yhteisöpedagogiopiskelija Humakin Kuopion kampukselta. Jo ennen korkeakouluopintoja hän on ollut innokas järjestöaktiivi ja intohimo toimintaa kohtaan ei ole missään vaiheessa kadonnut. Hallituksen puheenjohtajana Janita on johtanut hallituksen toimintaa ja ollut osa edunvalvontatiimiä.


“HUMAKOssa toimiminen on antanut Janitalle vahvaa osaamista verkostomaisesta, valtakunnallisesta työskentelystä sekä visiota siihen, miten erikokoisia ja erilaisissa tilanteissa olevia opiskelijakuntia voitaisiin huomioida paremmin opiskelijapolitiikan kentällä. Myös verkko- ja monimuoto-opiskelijoihin on mielestäni satsattava enemmän, ja Janitalta löytyy tietoa ja ymmärrystä näiden opiskelijoiden tilanteesta.”


Elina Liekkinen HUMAKOn edustajiston puheenjohtaja 2023


Yhteys ehdokkaaseen

janita.dahlstrom@humako.net


Lisätietoa


Kaisa Manner

Kampanjapäällikkö

kaisa.manner@humako.net
Comments


bottom of page