top of page

#HjördisVinkkaa: Hjördiksen vinkit etävappuun

Vappu lähestyy jälleen, mutta valitettavasti näyttää siltä, että vielä tänäkin vuonna joudumme viettämään sitä suuria ihmismassoja vältellen. Vaan ei hätää, sillä maskottimme Hjördis on nokkelana maskottina koonnut Humakin opiskelijoille vinkit kaikkien aikojen etävappuun! Näiden avulla kotivappukin sujuu aivan yhtä railakkaasti!


  1. Panosta ruokaan. Varaa kotiin simaa, tippaleipiä tai mitä ikinä tykkäätkään vappuna syödä. Voit jopa koettaa hullutella ja tehdä itse perunasalaattia tai paistaa munkkeja! Esimerkiksi K-Ruoan ja Valion sivuilta löydät runsaasti vappureseptejä.

  2. Koristele! Heitä serpentiinejä ja konfettia, puhalla ilmapalloja, osta pöydälle kukkia. Mitä vain, että asunto näyttää värikkäältä!

  3. Pengo vaatekaappia ja etsi päällesi räväkkä vappuasu. Mitä hullumpi, sen parempi; nyt ei tarvitse kainostella muiden katseita! Vaihtoehtoisesti voit myös ottaa arvokkaamman suunnan ja pukea vaikkapa vuosijuhlia varten ostetun mekon tai puvun.

  4. Sään salliessa mene ulos johonkin, missä ei ole tungosta. Kata vappupiknik vaikka sisäpihalle tai parvekkeelle, jos sellainen on tai istu penkille katselemaan maisemia. Nauti keväisestä säästä!

  5. Tee vappusoittolista. Jäikö mieleen elävänä se, kun kuuntelit Kaija Koota ja tanssit sydämen kyllyydestä? Herätä hyvät muistot mieleesi lempikappaleillasi!

  6. Pitäkää kaverien kanssa Zoom-vappu! Skoolatkaa valkolakit päässä, vertailkaa erilaisia simamerkkejä, pelatkaa jotain. Etäyhteydenkin kautta on mahdollista tuntea yhteisöllisyyttä.

  7. Osallistu etävapputapahtumaan! Esimerkiksi monet opiskelijakunnat järjestävät vapun aikana toimintaa verkossa. Myös HUMAKO on järjestämässä ohjelmaa Discord-serverillään; tule mukaan pitämään fiilistä yllä!

  8. Osta itsellesi HUMAKOn verkkokaupasta vapputuotepaketti!

  9. Laita lakki päähän, haalarit jalkaan, ota hyvä asento sohvalta ja nauti HUMAKO-lasillinen kuohuvaa!


Mikäli jokin vinkeistä menee toteutukseen, jaa kuva somessa ja tägää meidät mukaan sun etävappuun @opiskelijakunta_humako ja #HjördisVinkkaa.


Comments


bottom of page