top of page

Haku Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen opiskelijaedustajaksi

(This notice is in Finnish, because Humak Oy operates only in Finnish.)


Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO julistaa haettavaksi Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen opiskelijoiden joukosta valittavan edustajan paikan kaudelle 2024-2025. Kausi kestää yhtiökokouksesta seuraavaan yhtiökokoukseen. Hallitukseen nimetään yksi varsinainen jäsen Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden keskuudesta. Edustaja haastatellaan ja valitaan opiskelijakunnan edustajiston kevätkokouksessa 23.4.2024. Edustajiston valinta tuodaan tiedoksi osakeyhtiön hallituksen kokoukseen ja sen jälkeen Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu osakeyhtiön yhtiökokous vahvistaa henkilövalinnan kokouksessaan kesäkuussa.


Mitä osakeyhtiön hallitus tekee?

Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen tehtävänä on ohjata ja valvoa yhtiön toimintaan. Hallitukseen kuuluu ammattikorkeakoululain mukaan seitsemästä yhdeksään (7-9) varsinaista jäsentä. Hallitukseen valitaan yksi edustaja opiskelijoiden keskuudesta vuodeksi kerrallaan. Hallituksen tehtävänä on valvoa yhtiön taloutta ja toiminnan suuria linjoja. Opiskelijaedustaja on hallituksen täysivaltainen jäsen ja hänen tehtävänään on tuoda esille opiskelijoiden näkemyksiä. Hallituksen jäsenenä opiskelijaedustajalla on lisäksi vastuu toimia yhtiön edun ja toiminnan edistämiseksi.

Hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa, kokoukset pidetään pääasiassa Helsingissä. Hallituksen jäsenille maksetaan kokouspalkkiota ja korvataan toiminnasta aiheutuneet matkakulut.


Kuka voi hakea?

Opiskelijaedustajaksi Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy:n hallitukseen voit hakea, jos olet päätoiminen opiskelija Humakissa tutkintoon johtavassa koulutuksessa. Katsomme eduksi sen, että sinulla on opintoja jäljellä ainakin kesäkuuhun 2025 saakka. Valittu henkilö perehdytetään tehtävään.


Miten haetaan?

Hakemus opiskelijaedustajaksi on vapaamuotoinen hakemus, joka sisältää hakijan motivaatiokirjeen ja CV:n. Hakemusten tulee olla perillä 22.4.2024 klo 23:59 mennessä. Hakijoiden kannattaa varautua haastatteluun 23.4. kevätkokouksen aikana, tarkempi aika ilmoitetaan hakijoille. Hakemuksen voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen suvi.torikka (a) humako.net.Lisätiedot:

Elina Liekkinen

Opiskelijaedustaja 2023-2024, Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy


Comments


bottom of page