top of page

Haku Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen opiskelijaedustajaksi

Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO julistaa haettavaksi Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen opiskelijoiden joukosta valittavan edustajan paikan kaudelle 2021-2022. Kausi kestää yhtiökokouksesta seuraavaan yhtiökokoukseen. Hallitukseen nimetään yksi varsinainen jäsen Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden keskuudesta. Edustaja valitaan opiskelijakunnan edustajiston kevätkokouksessa 29.4.2021. Edustajiston valinta tuodaan tiedoksi osakeyhtiön hallituksen kokoukseen ja sen jälkeen Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu osakeyhtiön yhtiökokous vahvistaa henkilövalinnan kokouksessaan kesäkuussa.


Mitä osakeyhtiön hallitus tekee?


Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen tehtävänä on ohjata ja valvoa yhtiön toimintaan. Hallitukseen kuuluu ammattikorkeakoululain mukaan seitsemästä yhdeksään (7-9) varsinaista jäsentä. Hallitukseen valitaan yksi edustaja opiskelijoiden keskuudesta vuodeksi kerrallaan.

Hallituksen tehtävänä on valvoa yhtiön taloutta ja toiminnan suuria linjoja. Opiskelijaedustaja on hallituksen täysivaltainen jäsen ja hänen tehtävänään on tuoda esille opiskelijoiden näkemyksiä. Hallituksen jäsenenä opiskelijaedustajalla on lisäksi vastuu toimia yhtiön edun ja toiminnan edistämiseksi.

Hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Kokoukset pidetään pääasiassa Helsingissä, korona-aika kokoukset toteutetaan etänä. Hallituksen jäsenille maksetaan kokouspalkkiota ja korvataan toiminnasta aiheutuneet matkakulut.


Kuka voi hakea?


Opiskelijaedustajaksi Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy:n hallitukseen voit hakea, jos olet päätoiminen opiskelija Humakissa tutkintoon johtavassa koulutuksessa. Katsomme eduksi myös, että sinulla on opintoja jäljellä vielä kesäkuuhun 2022 saakka. Valittu henkilö perehdytetään tehtävään.


Miten haetaan?


Hakemus opiskelijaedustajaksi on vapaamuotoinen. Tyypillinen hakemus sisältää hakijan motivaatiokirjeen ja hakijan CV:n. Hakemuksien tulee olla perillä 27.4.2021 klo 12:00 mennessä.


Hakemuksen voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen jukka.salmela (a) humako.net tai postitse HUMAKO / Edustajisto, Ilkantie 4, 00400 Helsinki. Valinnan opiskelijaedustajasta tekee HUMAKOn edustajisto kevätkokouksessaan 29.4.2021.


Lisätietoja


Jukka-Pekka Salmela

edustajiston puheenjohtaja

jukka.salmela (a) humako.net


Mikko Koivisto

Opiskelijaedustaja 2020-2021, Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy

mikko.koivisto95 (a) gmail.com


Comments


bottom of page