top of page

Haku opiskelijakunnan strategiatyöryhmiin auki! (HAKU JATKETTU)

Päivitetty: 13. tammik. 2021

HUMAKOssa päivitetään strategia vuoden 2021 aikana. Strategian päivittämistä varten perustetaan työryhmä ja ohjausryhmä. Työryhmä- ja ohjausryhmä koostuvat Humakin opiskelijoista, opiskelijakunnan toimijoista, opiskelijakunnan alumneista sekä Humakin edustajista. HUMAKOn uusi strategia otetaan käyttöön vuoden 2021 aikana. Hakea voi siis kuka tahansa!


Opiskelijakunnan strategia ohjaa koko opiskelijakunnan toimintaa. Strategia on opiskelijakunnan merkittävin yksittäinen linjapaperi, ja nyt sinulla on mitä parhain mahdollisuus päästä vaikuttamaan HUMAKOn isoihin linjoihin. Strategiatyötä on myös mahdollista opinnollistaa! Työskentely suoritetaan etäyhteyksillä. Työryhmän toiminnan kuvaus Työryhmän työskentely käynnistyy tammikuun aikana ja tavoitteena on, että työryhmä saattaa työskentelynsä päätöksen viimeistään toukokuun lopussa. Työryhmä sopii keskenään työskentelytavoista. Työryhmän työskentely vie keskimäärin 10-20h kuukaudessa yhdeltä työryhmän jäseneltä. Työryhmälle nimetään puheenjohtaja, joka johtaa projektin toteuttamista. Työryhmä kokoontuu luultavasti noin joka toinen viikko ja työryhmän jäsenet työskentelevät itsenäisesti työryhmän tapaamisten välillä.

Ohjausryhmän toiminnan kuvaus Ohjausryhmän työskentely käynnistyy tammi-helmikuun aikana. Ohjausryhmä ohjaa työryhmän työskentelyä ja kokoontuu kuukauden välein. Ohjausryhmän työskentely vie ohjausryhmän jäseniltä aikaa noin 2-4h/kokous. Ohjausryhmän työskentely päättyy viimeistään kesäkuussa. Haku on käynnissä 21.1.2021 klo: 12:00 asti ja valinnat tehdään saman päivän iltana. Voit hakea työryhmiin painamalla TÄSTÄ (aukeaa uuteen välilehteen).

Comments


bottom of page