top of page

Haku HUMAKOn keskusvaalilautakuntaan

HUMAKOn edustajistovaalien järjestämisestä vastaa opiskelijakunnan keskusvaalilautakunta, joka koostuu kolmesta jäsenestä. Toimimisesta keskusvaalilautakunnassa saa erittäin hyvää kokemusta vaalien järjestämisestä ja yleisistä kokouskäytänteistä.

Keskusvaalilautakunta päättää mm. milloin vaalit järjestetään sekä mitä äänestystapaa vaaleissa käytetään. Keskusvaalilautakunnan vastuulla on kaikki vaaleihin liittyvä viestintä. Edustajistovaalit pidetään vuosittain viimeistään marraskuun toisella viikolla.

Keskusvaalilautakunta kokoustaa sähköisesti ja kokouksia on yleensä 4-8 vuodessa. Lautakunnan toimintaa ohjaa HUMAKOn vaaliohjesääntö.

Keskusvaalilautakunnan jäsenten ja varajäsenten tulee olla opiskelijakunnan äänioikeutettuja jäseniä. Keskusvaalilautakunnan jäseniltä toivotaan aktiivista osallistumista palavereihin, jossa voidaan mm. suunnitella vaalien mainontaa ja ehdokashankintaa. Keskusvaalilautakunnan toiminnan voi opinnollistaa opintoihinsa.


Miten haetaan?


Hakemus opiskelijaedustajaksi on vapaamuotoinen. Tyypillinen hakemus sisältää hakijan esittelyn ja motivaatiokirjeen. Hakemuksien tulee olla perillä 27.4.2021 klo 12:00 mennessä.


Hakemuksen voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen jukka.salmela (a) humako.net tai postitse HUMAKO / Edustajisto, Ilkantie 4, 00400 Helsinki. Valinnan opiskelijaedustajasta tekee HUMAKOn edustajisto kevätkokouksessaan 29.4.2021.


Lisätietoja


Jukka-Pekka Salmela

edustajiston puheenjohtaja

jukka.salmela (a) humako.net


Anette Pottonen

hallituksen puheenjohtaja

anette.pottonen (a) humako.net


Comments


bottom of page