top of page

Etsimme harjoittelijaa ja opinnäytetyön tekijää kehittämisprojektiin- hakua jatkettu 15.10. asti

Päivitetty: 6. lokak. 2021

23.8.2021 (päivitetty haun jatkuminen)


Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO etsii kahta (2) harjoittelijaa

projektiin, jossa kehitetään HUMAKOn jäsenyyttä ja palveluita paremmin Humakin monimuoto- ja verkko-opiskelijoille soveltuvaksi.


Projektin tavoitteena on kehittää HUMAKOn jäsenpalveluja opiskelijoille kiinnostavaksi ja tarpeelliseksi opiskelumuodosta riippumatta. Projekti lisää HUMAKOn tunnettuutta monimuoto- ja verkko-opiskelijoiden keskuudessa sekä tukee näiden opiskelijoiden rekrytointia HUMAKOn jäseniksi ja luottamustoimijoiksi.


Projektissa toteutetaan verkko- ja monimuoto-opiskelijoille jäsenpalvelukysely sekä kyselyä tukevia aktivointitilaisuuksia ja työpajoja. Näistä kerätyistä tuloksista harjoittelijat laativat toimenpide-ehdotukset ja toteuttavat käytännön kehitystoimia.


Harjoittelu ja opinnäytetyö toteutetaan lokakuu 2021 - toukokuu 2022. Toivomme, että projektin raportointi ja opinnäytetyön kirjoitus ajoittuu aikavälille marraskuu 2021 - toukokuu 2022 (tarvittaessa elokuu 2022 mennessä).


Toimenkuva

Harjoittelijoiden tehtäviin kuuluvat:

  • Jäsenpalvelukyselyn sekä aktivointitilaisuuksien ja työpajojen suunnittelu

  • Kyselyn ja aktivointityöpajojen toteuttaminen verkko- ja monimuoto-opiskelijoille

  • Kyselyn tulosten kokoaminen ja analysointi

  • Toimenpide- ja kehitysehdotusten laatiminen

  • Kehitystoimien käytännön toteuttaminen

  • Projektin arviointi ja raportointi

  • Sidosryhmäyhteistyö


Työsuhde

Harjoittelun voi suorittaa pääosin etänä. Halutessaan harjoittelija voi työskennellä HUMAKOn toimistolla Helsingissä koronarajoitusten puitteissa. Harjoittelijoiden tulee osallistua aktivointityöpajojen järjestämiseen Humakin kampuksilla (matkat korvataan). Harjoittelu on palkaton.


Tarjoamme harjoittelun, joka soveltuu hyvin erityisesti yhteisöpedagogi- tai kulttuurituottajaopiskelijan opintoihin. Haluamme tukea osaamisesi kehittymistä ja mahdollistaa eturivin paikan opiskelijajärjestön toimintaan. Meillä pääset käytännössä kehittämään toimintaa sinua ja muita Humakin opiskelijoita paremmin palvelevaksi.


Hae tehtävää

Harjoittelupaikat täytetään sopivan hakijan löydyttyä, joten otathan yhteyttä mahdollisimman pian! Harjoittelijahakua on jatkettu 15.10.2021 asti. Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen suvi.torikka@humako.net. Lisätiedot harjoittelusta sähköpostitse tai puhelimitse.


Suvi Torikka

Toiminnanjohtaja

Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO

044 257 8884

suvi.torikka@humako.net


Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta on Humakin opiskelijoiden oma järjestö, joka valvoo opiskelijoiden etua Humakissa, vaikuttaa korkeakouluopiskelijoiden liittyviin asioihin ja järjestää opiskelijoille erilaista toimintaa paikallisten tutoreiden ja jaostojen kautta.


Comments


bottom of page