Edustajisto järjestyi - vuoden 2019 toimijat valittu


Edustajisto 2019: Elina, Anni, Joose, Eena, Gurmann, Heljä ja Theo. (Kuvasta puuttuu: Jesse, Jussi ja Linda.)

Opiskelijakunta HUMAKOn edustajiston puheenjohtajaksi vuodelle 2019 valittiin Eena Kero (Yhteisöpedagogi, Nurmijärvi) ja varapuheenjohtajaksi valittiin Heljä Behm (Tulkki, Haaga).


Edustajiston jäseniksi valittiin Jesse Kareinen (Yhteisöpedagogi, Turku), Jussi Koskinen (Yhteisöpedagogi, Nurmijärvi), Linda Lindström (Yhteisöpedagogi, Jyväskylä), Joose Mäensyrjä (Yhteisöpedagogi, Jyväskylä), Anni Putkisaari (Tulkki, Haaga), Gurmann Saini (Kulttuurituottaja, Kauniainen), Elina Hynynen Sanchez (Yhteisöpedagogi, Nurmijärvi) ja Theo Tyrväinen (Kulttuurituottaja, Kauniainen).


Vuoden 2019 HUMAKOn hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Mikko Koivisto (Yhteisöpedagogi, Jyväskylä) ja hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin Jesse Laukkonen (Kulttuurituottaja, Kauniainen).


Hallituksen muiksi jäseniksi valittiin Anna-Katariina Kinnunen (Yhteisöpedagogi, Jyväskylä), Peter Korvensyrjä (Yhteisöpedagogi, Nurmijärvi), Julia Laine (Yhteisöpedagogi, Turku), Essi Saarela (Yhteisöpedagogi, Kuopio) ja Jaakko Salo (Kulttuurituottaja, Kauniainen).


Hallitus järjestäytyy 6.-9.12.2018 pidettävän perehdytyksen yhteydessä.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Monivuotiset jäsenyydet helpottamassa arkea!

HUMAKO on uudistanut jäsenyysmahdollisuuksiaan - nyt on mahdollista ostaa jäsenyys pidemmäksi aikaa kuin vain vuodeksi. Voit nyt ostaa koko opiskelujesi ajaksi jäsenyyden, säästää rahaa ja hyötyä maht

Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO


Ilkantie 4 | 00400 Helsinki

+358 44 257 8884

Palvelupisteet | Yhteystiedot