top of page

Discord-työryhmän rekrytointi kevät 2021

3.5.2021


Discord-työryhmä koostuu noin 8 henkilöstä. Työryhmä koostuu Humakin opiskelijoista ja on avoin kaikille heille. Työryhmän jäsenet kehittävät serverin toimintaa ja tuottavat sinne ohjelmaa. He myös suunnittelevat ja toteuttavat serveriin liittyvän markkinoinnin. Työryhmäläiset vetävät jo olemassa olevaa ohjelmaa ja suunnittelevat uutta. Työryhmä toimii rennolla otteella ja jäseniään kuunnellen.


Kenenkään ei tarvitse tehdä tehtäviä yksin vaan työryhmä toimii tiiminä. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Työryhmätoimintaan opetetaan. Työryhmässä toimiessa pääset verkostoitumaan, kehität ryhmätyötaitojasi sekä laajennat ammatillista osaamistasi verkkoalustoilla. Pääset myös mahdollisesti kokeilemaan aivan uusia asioita, kuten mainonnan tekeminen tai videoeditointi.


Ryhmä kokoustaa 1-2 kertaa kuukaudessa 1,5 tun

nin ajan. Työryhmässä toimiminen vie vähintään noin 5 tuntia/kk. Työskentely on opinnollistettavissa “Opiskelija-aktiivina toimiminen”-opintojaksolle. Työryhmäläisen ei tarvitse olla HUMAKOn jäsen osallistuakseen työryhmän toimintaan, mutta tätä toki suositellaan.Lisätietoja ja kysymykset:

Hanna Hautamäki

Hallituksen jäsen

HUMAKOn paikallistoimintatiimi


Comments


bottom of page