Edut

Jäsenetujen saamiseksi tarvitset joko sinisen tai vihreän opiskelijakortin. Opiskelijakortilla voit todistaa oikeutesi opiskelijaetuuksiin yrityksissä, jotka näitä etuja tarjoavat. Kortti on hyvä näyttää myös museoissa, teattereissa, uimahalleissa tai muissa paikoissa, jotka myyvät opiskelijahintaisia lippuja. Alennuksen kysyminen kannattaa aina!

Täältä voit lukea lisää HUMAKOn jäsenyydestä ja opiskelijakortista.

Frank.fi - Parhaat opiskelija-alennukset

Frank on valtakunnallisten opiskelijajärjestöjen (SAKKI, SAMOK, SLL, SYL) ja KILROYn omistama yritys, joka tarjoaa rahanarvoisia etuja opiskelijoille. Frank kokoaa parhaat opiskelija-alennukset etupalveluunsa ja tuottaa opiskelijakorttia yhteistyössä Danske Bankin kanssa.

Frankin verkkopalvelusta löydät satoja opiskelija-alennuksia, joiden avulla säästät merkittäviä rahasummia. Alennusten joukossa on sekä alennuskoodeja verkkokauppoihin että opiskelijakortilla saatavia myymäläetuja. Parasta tietysti on, että kaikki Frankin diilaamat edut ovat myös HUMAKOn jäsenten käytettävissä.

Paikalliset edut

Paikallisiin etuihin on koottu edut Humakin kampuspaikkakunnilta, mutta löydät tältä sivulta listauksen myös muista paikkakunnista, joilta opiskelija-alennuksia löytyy.

Kattavimmat edut löydät sivustolta Frank.fi, joka kerää yhdelle sivulle opiskelijaetuja ympäri Suomen. Kaikki Frank-sivuston edut saa myös vihreällä opiskelijakortilla. 

Kampuspaikkakunnat

Muut paikkakunnat

Muita etuja

Kelan ateriatuki

Kelan ateriatuetun lounaan saa kaikissa ateriatuen piiriin kuuluvissa opiskelijaravintoloissa. Edun saamiseksi on esitettävä opiskelijakortti tai Kelan ateriatukikortti.

VISA

90 opintopistettä suorittaneilla ja 20 vuotta täyttäneillä maksuhäiriöttömillä ammattikorkeakouluopiskelijoilla on mahdollisuus Visa-korttiin. Kortti anotaan omasta pankista. Lisätietoja saat omasta pankistasi.

Jäikö jokin etu puuttumaan?

Jäitkö kaipaamaan etua, jollaista meillä ei ole tarjota? Voit ehdottaa etua! HUMAKO, kuten muutkin opiskelijakunnat neuvottelet uusia etuja opiskelijoiden toiveiden mukaisesti. Lähetä toiveesi osoitteeseen humako (a) humako.net.

Vain sinisellä opiskelijakortilla