Palauteboksit

Jokaiselta Humakin kampukselta ja TKI-keskuskelta löytyy paikallisjaoston ylläpitämä palauteboxi. Paikallisjaosto käsittelee saadun palautteen opiskelijahyvinvoinnista vastaavan lehtorin kanssa kerran kuussa ja vie palautteesi eteenpäin käsiteltäväksi. Kehitysehdotukset ja huomautukset viedään tarvittaessa Humakissa asioista päättäviin työryhmiin ja asian kehittämiseksi voidaan tehdä myös lisäselvitys.
Jos luennon aikana tai tauolla herää jokin kehityskohde tai oivallus, niin eikun kynä sauhuamaan ja palautetta boxiin!

Palautteen antaminen palautelaatikon kautta

PÄÄKAUPUNKISEUTU

Nurmijärven kampus

Nurtsin palautelaatikon löydät kampuksen sosiaalitilasta. Sosiaalitila sijaitsee alakerrassa luokkia C203 ja C204 vastapäätä. Muista lukea palautteen antamiseen kannustavat sloganit!
Kauniaisten kampus

Kauniaisten muodikas tuunattu palautelaatikko löytyy päärakennuksen käytävältä P1 ja P2-luokkien vierestä.


Helsingin TKI-keskus


Palautelaatikko sijaitsee HUMAKOn toimistolla 2.kerroksessa.

TURKU

Turun kampus

Tuo ykkösten tuunaama luovuuden huipentuma - kampuksen palauteboksi - löytyy toisesta kerroksesta PTA1-luokan edestä, pöydän ja kopiokoneen välistä. Boxin nälkä on valtava ja se kaipaa jatkuvaa palautteensyöttöä kaikilta vuosikursseilta pysyäkseen aktiivisena kansalaisena!
Turun TKI-keskus

Logomon palautelaatikko on sijoitettu suoraan ison pöydän ääreen - heti vasemmalla Humakin tiloihin astuttaessa. Ajattoman musta-valkotyylin omaava laatikko odottaa palautteita kaikilta koskien niin tiloja, tapahtumia kuin muitakin opiskeluviihtyvyyteen vaikuttavia asioita.

JYVÄSKYLÄ

Jyväskylän kampus

Jyväskylän kampukselta löydät palautelaatikon kampuksen aulasta Humakin pöydältä.

Jyväskylän TKI-keskus

Palautelaatikon löydät TKI-keskuksen kirjastosta.

KUOPIO

Kuopion kampus

Kuopion kampuksella sijaitsee jopa kaksi palautelaatikkoa. Laatikot löydät kampuksen aulasta sekä kirjaston edestä.

Kuopion TKI-keskus

Kuopion TKI-keskuksen palautelaatikko löytyy opiskelijoiden kahvihuoneesta mikrojen vierestä. Palautetta voit siis antaa kätevästi ruoan lämpenemistä odotellessa!