Opiskelijakortti

Liity ennen opiskelijakortin hankkimista opiskelijakunnan jäseneksi täällä.  
Opiskelijakunta HUMAKOn jäsenet saavat käyttöönsä opiskelijakortin.

Opiskelijakorttisi on tärkein etukorttisi! Se on laillisesti tunnustettu todiste asemastasi opiskelijana ja se oikeuttaa sinut kaikkiin opiskelija-alennuksiin.

Digitaalinen opiskelijakortti

HUMAKO suosittelee digitaalista opiskelijakorttia! Kortti toimii maksuttomassa Frank App -sovelluksessa. Frank App toimii virallisena opiskelijatunnisteena kaikkialla Suomessa ja oikeuttaa mm. Kelan, Matkahuollon ja VR:n alennuksiin. Näet edut suoraan kartalta siellä missä liikutkin.

Frank Appiin on mahdollista liittää ISIC-lisenssi (3€ / vuosi, lisätiedot alla) sekä MobilePay.

Frank App toimii iOS- ja Android-käyttöjärjestelmissä ja on ladattavissa Google Play ja App Store -sovelluskaupoista. Henkilötietosi aktivoituvat maksettuasi HUMAKOn jäsenmaksun.

Opiskelijaedut

Frank on opiskelijoiden omistama hyötypalvelu, joka kokoaa yhteen opiskelijaedut Suomessa ja tarjoaa opiskelijatunnistautumisen (=opiskelijakortti) ja opiskelijaedut saman katon alta. Kaikki verkko- ja myymäläedut opiskelijoille on listattu Frank Appiin. Mikäli sinulla on käytössäsi vanha muovinen opiskelijakortti, verkkoetujen hyödyntäminen  edellyttää joko Frank Appin käyttöä tai rekisteröitymistä Frankin verkkosivulle, josta saat verkkokauppojen etukoodit käyttöösi.

Lisäksi opiskelijoille on tarjolla lukemattomia etuja, joita ei ole listattu. Muista kysyä aina kassalla asioidessasi, saatko opiskelija-alennusta!

International Student Identity Card - ISIC

Liittämällä opiskelijakorttiisi kansainvälisen ISIC-lisenssin saat käyttöösi kymmenet tuhannet opiskelijaedut myös ulkomailla sekä lentoyhtiöiden opiskelijahintaiset lennot koko opintojesi ajaksi. ISIC-lisenssin voi ostaa digitaalisena Frank Appista hintaan 3€ per vuosi tai liittää vanhanmalliseen muovikorttiin.

Voit tutustua etuihin tarkemmin ISICin verkkosivuilla

Muoviset korttivaihtoehdot

Muovinen opiskelijakortti on vaihtoehto niille opiskelijoille, jotka kaipaavat konkreettista korttia tai eivät voi ladata Frank Appia käyttöönsä. Korttivaihtoehdot ja hinnat on listattu alla. Kun olet maksanut opiskelijakunnan jäsenmaksun, kortti tilataan Frankin verkkosivujen kautta, missä voit myös tutustua tarkemmin muovisiin kortteihin.

Muovinen opiskelijakortti maksuominaisuudella (0€, halutessasi ISIC-lisenssi +15€) on opiskelijakortti ja pankkikortti samassa paketissa. Voit käyttää samaa korttia maksamiseen ja opiskelijastatuksesi todistamiseen. Sisältää lähimaksuominaisuuden mm. nopeampaan lounasmaksamiseen. Tulet samalla Danske Bankin asiakkaaksi ja saat Silver-palvelupaketin kuukausimaksutta käyttöösi. Toimitus kotiisi 2-3 viikon kuluessa. Lue lisää Mastercard Debit-opiskelijakortista täältä.

Muovinen opiskelijakortti ilman maksuominaisuutta (15,10 € ja toimituskulut 1 €, halutessasi ISIC-lisenssi +15€) oikeuttaa kaikkiin opiskelija-alennuksiin ja etuihin Suomessa. Ei sisällä maksuominaisuutta. Kortti toimitetaan suoraan kotiisi 2-3 viikon kuluessa tilauksesta.

Nouda tilaamaasi korttiin lukukausi- tai lukuvuositarra HUMAKOn toimistolta (Ilkantie 4, Helsinki) tai paikallisilta korttivastaavilta.

Muovisen opiskelijakortin voimassaolo ei päivity automaattisesti, vaan sinun tulee itse käydä noutamassa siihen lukuvuositarra vuosittain tai puolivuosittain. Lukuvuositarran saat HUMAKOn jäsenmaksua vastaan. Jos olet vaihdossa, työharjoittelussa tai jostain muusta syystä sinun on vaikea noutaa tarra korttiisi, ota yhteyttä HUMAKOn viestinnän ja palveluiden asiantuntijaan Suvi Torikka, suvi.torikka (a) humako.net, puh. 045 182 0404.