Jäsenyys

Opiskelijakunta HUMAKOn jäsenenä pääset vaikuttamaan opiskeluasi koskeviin asioihin HUMAKOn kautta. Voit asettua ehdolle HUMAKOn edustajiston vaaleissa sekä hakea opiskelijaedustajaksi Humakin työryhmiin tai tutoriksi. Jäsenenä saat myös alennusta HUMAKOn opiskelijahaalareista ja pääset hyödyntämään Etupalvelu Frankin monipuolisia opiskelijaetuja. HUMAKOn jäsenenä tuet opiskelijakuntasi mahdollisuuksia tehdä edunvalvontatyötä opiskelijoiden hyväksi ja parannat opiskelijoiden asemaa ammattikorkeakoulussa.

HUMAKOn jäsenenä olet oikeutettu opiskelijakorttiin. Lisätietoa kortista ja sen ominaisuuksista löydät täältä. Opiskelijakortilla saa valtakunnalliset opiskelijaedut ja opiskelijakuntien paikallisesti neuvottelemat edut sekä KELAn ateriatukiedun. Lisää eduista löytyy täältä.

Jäsenmaksut 2017-2018

LukuKAUSI (syksy 17 TAI kevät 18)
LukuVUOSI 2017-2018

24,00 €
32,00 €
Hinnat sisältävät 4 euron käsittelykulut.
HUOM! Uusi opiskelija: Voit tilata fyysisen opiskelijakortin heinäkuussa, ja kortti toimitetaan opinto-oikeutesi alkaessa elokuussa.

Jäsenyyden uusiminen

Vuoden 2016-2017 lukuvuositarra on voimassa 30.9.2017 asti. Muista uusia jäsenyys ennen voimassaolon päättymistä. Jäsenyyden uusiminen tapahtuu HUMAKOn sähköisen jäsenrekisterin kautta. Kirjaudu jäsenrekisteriin käyttäen henkilötunnustasi TAI opiskelijanumeroasi. Opiskelijanumero löytyy HumakProsta vasemmasta yläkulmasta henkilötiedoistasi.

Pitkäaikaisjäsen! Saat uuden lukuvuosi- tai -kausitarran HUMAKOn toimistolta tai suoraan kampuksesi korttivastaavalta, jolla on tieto etukäteen maksetusta jäsenyydestä.

Lisätietoja

HUMAKOn viestinnän ja palveluiden asiantuntija Suvi Torikka, suvi.torikka(a)humak.fi tai 045 182 0404.

Pidä yhteystiedot ajantasalla
Pitääksemme jäsenrekisterimme ajan tasalla, on tärkeää että ilmoitat myös HUMAKOon jos yhteystietosi muuttuvat. Ilmoita silloin nimesi, syntymäaikasi sekä muuttuneet yhteystietosi osoitteeseen suvi.torikka(a)humak.fi.

Jäsenyyden siirtäminen tai HUMAKOsta eroaminen
Lukuvuositarran noutamatta jättämistä ei katsota jäsenyysoikeuden siirtämiseksi, vaan jäsenyysoikeus on voimassa automaattisesti maksetun ajan. Monivuotisen jäsenyyden voi keskeyttää ilmoittamalla siitä HUMAKOlle syys- ja kevätkauden alussa, syys- tai tammikuun loppuun mennessä. Jäsenyysoikeutta ei voi enää siirtää, kun opiskelijakorttiin on liimattu lukukausi- tai lukuvuositarra. Lisätietoja jäsenyyden siirtämisestä saat osoitteesta suvi.torikka(a)humak.fi.

Jos haluat erota opiskelijakunnasta esimerkiksi opiskelupaikan vaihtumisen, opintojen keskeyttämisen tai jonkun muun syyn vuoksi, täytä Eroaminen HUMAKOn jäsenyydestä -lomake ja palauta se opiskelijakorttisi kanssa HUMAKOn toimistolle. Lomakkeen saat HUMAKOn toimistolta tai osoitteesta humako(a)humak.edu.