Jäsenyys

Opiskelijakunta HUMAKOn jäsenenä pääset vaikuttamaan opiskeluasi koskeviin asioihin HUMAKOn kautta. Voit asettua ehdolle HUMAKOn edustajiston vaaleissa sekä hakea opiskelijaedustajaksi Humakin työryhmiin tai tutoriksi. Jäsenenä saat myös alennusta HUMAKOn opiskelijahaalareista ja pääset hyödyntämään Etupalvelu Frankin monipuolisia opiskelijaetuja. HUMAKOn jäsenenä tuet opiskelijakuntasi mahdollisuuksia tehdä edunvalvontatyötä opiskelijoiden hyväksi ja parannat opiskelijoiden asemaa ammattikorkeakoulussa.

HUMAKOn jäsenenä olet oikeutettu opiskelijakorttiin. Voit hankkia itsellesi opiskelijakortin vasta sen jälkeen kun olet liittynyt HUMAKOn jäseneksi. Lisätietoa opiskelijakortista ja sen ominaisuuksista löydät täältä. Opiskelijakortilla saa valtakunnalliset opiskelijaedut ja opiskelijakuntien paikallisesti neuvottelemat edut sekä KELAn ateriatukiedun. Lisää eduista löytyy täältä.

Liittyminen ja opiskelijakortti

  1. LIITY Opiskelijakunta HUMAKOn jäseneksi.
  2. LATAA jäseneksi liittymisen jälkeen Frank App (App Store tai Google Playsta) ja aktivoi itsellesi digitaalinen opiskelijakortti (0€). Tai HANKI muovinen opiskelijakortti(alk.16,10€) ja siihen lukuvuositarra HUMAKOn toimistolta tai oman alueyksikkösi korttivastaavalta.
  3. NAUTI opiskelijakuntasi palveluista ja opiskelijaeduista!

Jäsenmaksut 2017-2018

LukuKAUSI (Kevät 2018)

Hinnat sisältävät 4 euron käsittelykulut.
24,00 €

Jäsenyyden uusiminen

Syksyn 2017 lukuvuositarra on voimassa 31.1.2018 asti. Muista uusia jäsenyys ennen voimassaolon päättymistä. Jäsenyyden uusiminen tapahtuu HUMAKOn sähköisen jäsenrekisterin kautta. Kirjaudu jäsenrekisteriin käyttäen henkilötunnustasi TAI opiskelijanumeroasi. Opiskelijanumero löytyy HumakProsta vasemmasta yläkulmasta henkilötiedoistasi.

Pitkäaikaisjäsen! Saat uuden lukuvuosi- tai -kausitarran HUMAKOn toimistolta tai suoraan kampuksesi korttivastaavalta, jolla on tieto etukäteen maksetusta jäsenyydestä.

Lukuvuoden 2017-2018 lukuvuositarroja voit noutaa HUMAKOn toimistolta tai opiskelujen alettua alueyksikkösi korttivastaavilta.

Lisätietoja

HUMAKOn viestinnän ja palveluiden asiantuntija Suvi Torikka, suvi.torikka(a)humako.net tai 045 182 0404.

Pidä yhteystiedot ajantasalla
Pitääksemme jäsenrekisterimme ajan tasalla, on tärkeää että ilmoitat myös HUMAKOon jos yhteystietosi muuttuvat. Ilmoita silloin nimesi, syntymäaikasi sekä muuttuneet yhteystietosi osoitteeseen suvi.torikka(a)humako.net

Jäsenyyden siirtäminen tai HUMAKOsta eroaminen
Lukuvuositarran noutamatta jättämistä ei katsota jäsenyysoikeuden siirtämiseksi, vaan jäsenyysoikeus on voimassa automaattisesti maksetun ajan. Monivuotisen jäsenyyden voi keskeyttää ilmoittamalla siitä HUMAKOlle syys- ja kevätkauden alussa, syys- tai tammikuun loppuun mennessä. Jäsenyysoikeutta ei voi enää siirtää, kun opiskelijakorttiin on liimattu lukukausi- tai lukuvuositarra. Lisätietoja jäsenyyden siirtämisestä saat osoitteesta suvi.torikka(a)humako.net.

Jos haluat erota opiskelijakunnasta esimerkiksi opiskelupaikan vaihtumisen, opintojen keskeyttämisen tai jonkun muun syyn vuoksi, täytä Eroaminen HUMAKOn jäsenyydestä -lomake ja palauta se opiskelijakorttisi kanssa HUMAKOn toimistolle. Lomakkeen saat HUMAKOn toimistolta tai osoitteesta humako(a)humako.net.