top of page

Monimuoto-opiskelijoille tervehdyskirje

Heippa sinä uusi opiskelija ja tervetuloa Humanistiseen ammattikorkeakouluun!

 

Uusi, mahtava sekä, varmasti hieman jännittäväkin, osa elämääsi on alkamassa juuri ja tutorit olemme tukena ja mukana tällä matkallasi. Tämä kirje sisältää muutamia olennaisia asioita koulun alkupuoleen liittyen. Toivomme, että niistä on sinulle apua ja että hyödynnät niitä jo tässä vaiheessa.

 

TUTORIT

Keitä sitten ovat uusien opiskelijoiden tutorit? Me tutorit olemme tavoitettavissa teitä varten; opastamassa ja vastaamassa niin pieniin kuin isoihinkin kysymyksiin, joita etenkin alkuviikoilla saattaa ilmaantua. Muistathan, että tyhmiä kysymyksiä ei ole ja jos emme jotain tiedä, niin selvitämme asian kanssasi.

Muutamassa monimuotoryhmässä on tutor omasta koulutusohjelmasta, ja he tulevat esittelemään itsensä teille heti ensimmäisinä päivinä. Myös opiskelijakuntamme HUMAKO tulee esittäytymään kaikille monimuoto-ryhmille opiskelujen alussa.

Meidät kaikki tutorit tavoitat helposti sähköpostilla etutor(a)humako.net tai kirjautuneena eTutor-opintojaksolle Hoodle-ympäristössä. Opintojakson keskustelupalstoilla voit esittää opiskeluun liittyviä kysymyksiä myös anonyymisti. Opintojaksolta löydät liittymislinkin HUMAKOn Discord-serverille, jossa pääset keskustelemaan reaaliaikaisesti meidän tutoreiden sekä muiden opiskelijoiden kanssa. 

OPISKELIJAKUNTA HUMAKO

Opiskelijoiden asialla koulussamme toimii Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta eli HUMAKO. HUMAKOn jäseneksi kannattaa liittyä, sillä sitä kautta saat käyttöösi opiskelijaetuja ja -alennuksia. HUMAKOn mobiilinen jäsenkortti löytyy Slice- ja Pivo-sovelluksista. Jäsenkortilla saat monia rahanarvoisia etuja ja pääset nauttimaan muun muassa ruokailuista, matkustamisesta, hyvinvointipalveluista sekä opiskelijalla tärkeistä tuotteista alennettuun hintaan.

 

Lisätietoa jäseneksi liittymisestä ja toiminnasta löydät

 

KULKEMINEN HAAGAN KAMPUKSELLE

Haagaan on helppo saapua julkisilla kulkuneuvoilla. Bussit 40 ja 43 Elielinaukiolta saapuvat aivan Valkean Talon eteen ja lähin juna-asema on puolestaan lyhyen kävelymatkan päässä Huopalahdessa, jonne pääset S-, U-, L-, E-, A- P-, ja I -junilla Rautatieasemalta. Suosittelemme pääkaupungilla matkailuun: hsl.fi & www.reittiopas.fi. Valkean talon pihalla on myös parkkipaikkoja, joihin parkkiluvan voi hakea aulan infosta.

 

RUOKAILUMAHDOLLISUUDET VALKEALLA TALOLLA

Kampuksella voit syödä Sodexon ravintolassa opiskelijahintaan näyttämällä Slice- ja Pivo-jäsenkorttia tai Kelan ateriatukikorttia. Valkea talon ravintola tarjoaa monipuolisen ja terveellisen lounaan jokaisena arkipäivänä. Tällä sivulla näet viikoittain vaihtuvan lounaslistan sekä tietoa ravintolan muuttuvista kampanjoista.

TAUKOTILAT OPISKELIJOILLE

Humakin opiskelijakunnan HUMAKOn toimisto sijaitsee Haagassa ja tarjoaa jäsenilleen myös kahvia ja teetä  kolehtiperiaattella. Toimistolle voi tulla hengailemaan aukiolojen puitteissa

 

LIIKUNTAMAHDOLLISUUDET

Opiskelijahintaiset korkeakoululiikuntapalvelut pääkaupunkiseudulla tarjoaa ZoneSports, Jyväskylässä korkeakoululiikunta uMove, Turussa CampusSport ja Kuopiossa SYKETTÄ. Opiskelijakunnan jäsenenä saat liikuntapassit näihin kohteisiin huokeampaan hintaan. Tsekkaa, löytyisikö näistä paikoista sinulle sopivaa salia tai ryhmäliikuntaa! 

Onnea opiskelupaikan johdosta ja tervetuloa opiskelemaan Humakiin! Ollaan yhteyksissä!

Terveisin,

 

HUMAKOn tutorit

bottom of page