top of page

Kauniaisten tutoreiden tervehdyskirje

Hei uusi opiskelija!

Tervetuloa Humanistiseen Ammattikorkeakouluun! Uusi askel elämässäsi on juuri lähtöviivoilla ja me tutorit olemme mukana kannustamassa. Meidän tervehdyskirjeemme sisältää muutamia tärkeitä asioita, jotka ovat ajankohtaisia koulun alkaessa. Ne auttavat sinua ja voit hyödyntää niitä jo näin aluksi.

Tutorit

Kun teillä on kysyttävää pientä tai suurta, me tutorit olemme valmiina vastaamassa kysymyksiinne. Tyhmiä kysymyksiä ei ole, vain tyhmiä vastauksia. Jos me tutorit emme jotain tiedä, selvitämme asian kanssasi. Meidät tutorit tunnistat ensimmäisellä viikolla haalarista ja tulemme ensimmäisenä päivinä esittelemään itsemme.

 

Tutoreihin voi helposti ottaa yhteyttä sähköpostilla etutor(a)humako.net tai Humakon Discordissa. Meillä Kauniaisten tutoreilla on myös Instagram @granintutorit (laittakaa seurantaan!), minne voi laittaa yksityisviestiä, jos apua tarvitsee.

Opiskelijakunta HUMAKO

Opiskelijoiden asialla koulussamme toimii Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta eli HUMAKO. HUMAKOn jäseneksi kannattaa liittyä, sillä sitä kautta saat käyttöösi opiskelijaetuja ja -alennuksia. HUMAKOn jäsenkortilla saat monia rahanarvoisia etuja, kuten edullisemmat pääsyliput tapahtumiin sekä massiivisen alennuksen
opiskelijahaalareista, jotka voit hankkia HUMAKOn verkkokaupasta

Opiskelijahaalareita testaillaan yhdessä syksyllä orientaatioviikoilla, jotta jokainen voi löytää omankokoisensa haalarin, joten vielä ei tarvitse laittaa tilausta sisään.

Lisätietoa jäseneksi liittymisestä ja toiminnasta löydät:
HUMAKOn nettisivuilta
Facebookista
Instagramista

Kauniaisten kampus

Kauniaisten kampus sijaitsee Työväen Akatemian tiloissa (Vanha-Turuntie 14, 02700 Kauniainen). Kampukselle pääset helposti junalla (E,U Ja X) ja bussilla (549 ja 533) HSL-sovellus on hyvä apu saapuessasi niin julkisilla tai kävellenkin.


Kauniaisten kampuksella on ruokailumahdollisuudet päärakennuksessa. Ruokailu on maksullinen.

Onnea opiskelupaikan johdosta ja tervetuloa opiskelemaan kulttuurituotantoa! Nähdään syksyllä!


Terveisin, Kauniaisten tutorit

bottom of page