Jyväskylän tutoreiden tervehdyskirje | HUMAKO

Jyväskylän tutoreiden tervehdyskirje

TERVETULOA OPISKELEMAAN HUMANISTISEEN AMMATTIKORKEAKOULUUN!

Hei sinä uusi opiskelija! Olet aloittamassa uutta, jännittävää ja hienoa matkaa Humakissa, jota siivittämässä sekä tukemassa olemme me tutorit. Tässä pienessä tervehdyksessä tahdomme toivottaa teidät tervetulleiksi uuteen opinahjoonne, sekä kertoa muutamasta “hyvä tietää” asiasta liittyen opiskeluiden aloittamiseen sekä opiskeluun Jyväskylässä.

Jyväskylässähän meillä on vielä tällä hetkellä kaksi kampusta, eli Korpilahdella Alkio-opiston tiloissa ja TKI-Keskus Akseli Jyväskylän Kankaalla. Opintonne tulette aloittamaan Korpilahdella, jonne kulkevat bussit Jyväskylän Matkakeskukselta, mutta helpoiten ja kätevinten matkanteko onnistuu, kun sovitte yhdessä kimppakyydeistä esimerkiksi teille luodussa Facebook-ryhmässä.

Tässä vielä linkki Jyväkylänseudun joukkoliikenteen reittioppaaseen: https://jyvaskyla.digitransit.fi/ (aukeaa uuteen välilehteen). Muutenkin suosittelemme lataamaan puhelimeen Linkki-sovelluksen, mistä löytyy tuo samainen reittiopas sekä sitä kautta onnistuu myös lippujen ostaminen.

 

FACEBOOK-RYHMÄT:

Suosittelemme liittymään alla oleviin Facebook-ryhmiin, sillä niissä tiedotetaan kampuksen ajankohtaisista tapahtumista.

 

Koko kampuksen opiskelijoiden ryhmä HUMAK, Jyväskylän kampus

https://www.facebook.com/groups/100180390033710/ (aukeaa uuteen välilehteen)

 

HUMAK19 JKL - Tämä ryhmä on luotu ihan teitä uusia opiskelijoita varten. Se on tarkoitettu vapaammalle keskustelulle. Ryhmä on myös loistava paikka sopia esimerkiksi kimppakyydeistä yms. Siellä saa kysellä niin pienet kuin isotkin kysymykset ja me tutorit ollaan tätä kautta nopeasti tavoitettavissa.

https://www.facebook.com/groups/1582217505246442/members/

OPISKELIJAKUNTA HUMAKO

Meidän opiskelijoiden asioista vastaa Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO. HUMAKO:n jäsenyys kannattaa, sillä saat jäsenyydellä opiskelijaetuja ja opiskelijakortin. Jäseneksi liittyminen onnistuu Liity jäseneksi-sivulta. Jäsenenä saat myös opiskelijahaalarit puoleen hintaan. Haalareiden testikappaleet saapuvat lukuvuoden alussa kokeiltavaksi kampuksellemme.

Voit myös opiskelun alettua hakea HUMAKOn paikallistoimintaan mukaan, joko tutoriksi tai jaostoon, lisätietoa paikallistoimijuudesta sekä HUMAKOsta löydät näiltä nettisivuilta.

 

Mikä ihmeen jaosto?

Jyväskylässä HUMAKOn tapahtumista vastaa Jyväskylän jaosto. Jaostossa toimii kampuksen opiskelijoita eri vuosikursseilta. Jaoston tehtävänä on käsitellä opiskelijoilta tulevaa palautetta sekä pitää yhteyttä paikallisiin opiskelijajärjestöihin ja toimia linkkinä HUMAKOn hallitukseen. Jaoston toiminta on aina opiskelijoidensa näköistä, jaosto voi järjestää tapahtumia ja erilaisia tempauksia sekä esimerkiksi tehdä vierailuja yrityksiin.

 

OHJELMAA

  • Tutustumispiknik ennen opiskelun alkua Kirkkopuistossa sunnuntaina 1.9. klo 16:00. Seuraan saa liittyä myöhemminkin!

  • Kaupunkikierros maanantaina 2.9. klo 18.00

 

Jos tulee jotain kysyttävää piknikistä tai opiskelun aloittamisesta, voit ottaa rohkeasti yhteyttä myös tutorvastaaviin:

Tiina 0400 267 422

Joni 044 058 3678

 

Tervetuloa opiskelemaan, nähdään syksyllä!

 

Iloisin terveisin, Jyväskylän tutorit!

Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO


Ilkantie 4 | 00400 Helsinki

+358 44 257 8884

Palvelupisteet | Yhteystiedot