Tutoriksi hakeminen

HUMAKOn tutortoimintaan voit tutustua täälläHUMAKO hakee tutoreita syyskuussa sekä sekä muutamilla kampuksilla kv-tutoreita keväällä. Kaikki hakijat haastatellaan kampusilla ja valitut tutorit koulutetaan HUMAKOn järjestämässä koulutuksessa.

Koulutettavien tutorien määrä perustuu opiskelijoiden määrään. Tutoreita koulutetaan aina yksi tutor jokaista viittä aloittavaa opiskelijaa kohden. Syksyllä koulutettavat valitaan tasaisesti eri yksiköistä. Kv-tutoreita koulutetaan keväällä 2018 Nurmijärvelle ja Jyväskylään.

Lisätietoja tutoriksi hakemisesta ja tutoroinnista voit kysellä oma kampuksesi tutoreilta tai HUMAKOn hallituksen jäseneltä Sini Leino, sini.leino (a) humako.net.

Kv-tutorhaku 2018 - Nurmijärvi & Jyväskylä

Haemme uusia kv-tutoreita Jyväskylään ja Nurmijärvelle. Kv-tutorina tehtävänäsi on auttaa ja tukea ulkomaalaisia opiskelijoita sopeutumaan uuteen maahan, kaupunkiin ja kulttuuriin. Luot kv-tutorina uusia elämyksiä vaihto- ja degree-opiskelijoille. Lisäksi kartutat omaa kielitaitoasi.

Hyviä syitä hakea tutoriksi:
  • Tutorointi on tärkeää ja lisäksi hauskaa
  • Kielitaito kohenee
  • Saat toiminnasta opintopisteitä

Jos et siis ole vielä tutor ja tutorointi kiinnostaa sinua, niin hae mukaan rentoon ja yhteisölliseen porukkaan, myös aikaisemmin kouluttautuneet tutorit voivat hakea!

Hakuaikataulu 

  • Haku käynnissä: 11.-28.1.2018 
  • Haastattelut kampuksilla: 30.1.-2.2.2018
  • Valinnat: 5.2.2018
  • Koulutus Helsingissä: 14.2.2018

Hakuohjeet

Tutoriksi haetaan alla olevan sähköisen tutorhakulomakkeen kautta. 

Kaikki hakijat haastatellaan omilla kampuksillaan. HUMAKO tekee varsinaiset valinnat tutoreiksi haastatteluiden pohjalta.

Huomio! Jotta voi toimia tutorina, tulee osallistua koulutukseen.