Tutoriksi hakeminen

HUMAKOn tutortoimintaan voit tutustua täällä. HUMAKO hakee tutoreita syyskuussa sekä muutamilla kampuksilla kv- ja vertaistutoreita keväällä. Kaikki hakijat haastatellaan kampusilla ja valitut tutorit koulutetaan HUMAKOn järjestämässä koulutuksessa.

Koulutettavien tutorien määrä perustuu opiskelijoiden määrään. Tutoreita koulutetaan aina yksi tutor jokaista viittä aloittavaa opiskelijaa kohden. Syksyllä koulutettavat valitaan tasaisesti eri yksiköistä. Lisäksi koulutetaan kv- ja vertaistutoreita keväällä 2018 Turkuun ja Kauniaisiin.

Lisätietoja tutoriksi hakemisesta ja tutoroinnista voit kysellä oma kampuksesi tutoreilta tai HUMAKOn hallituksen jäseneltä Sini Leino, sini.leino (a) humako.net.

Kv-vertaistutorhaku kevät 2018: Turku ja Kauniainen

Haemme uusia kv-tutoreita Turkuun ja vertaistutoreita kulttuurituottajista Kauniaisiin. Kv-tutorina tehtävänäsi on auttaa ja tukea ulkomaalaisia opiskelijoita sopeutumaan uuteen maahan, kaupunkiin ja kulttuuriin. Luot kv-tutorina uusia elämyksiä vaihto- ja degree-opiskelijoille. Lisäksi kartutat omaa kielitaitoasi.

Vertaistutorin tehtävänä on toimia tukena ja apuna uusille aloittaville opiskelijoille. Vertaistutorina voit vaikkapa järjestää opintopajoja, toimia pienryhmän tutorina ja järjestää yhteisöllistä toimintaa.

Hyviä syitä hakea tutoriksi:
  • Tutorointi on tärkeää ja lisäksi hauskaa
  • Kielitaito kohenee
  • Saat toiminnasta opintopisteitä
  • Pääset toimimaan vertaistukena opiskelukavereillesi
Jos et siis ole vielä tutor ja tutorointi kiinnostaa sinua, niin hae mukaan rentoon ja yhteisölliseen porukkaan, myös aikaisemmin kouluttautuneet tutorit voivat hakea!

Hakuaikataulu - kevät 2018

  • Haku käynnissä: 19.4-2.5.2018
  • Haastattelut kampuksilla: 3.5.-4.5.2018
  • Valinnat: 7.5.2018
  • Koulutus Helsingissä: 11.5.2018

Hakuohjeet

Tutoriksi haetaan alla olevan sähköisen tutorhakulomakkeen kautta. 

Kaikki hakijat haastatellaan omilla kampuksillaan. HUMAKO tekee varsinaiset valinnat tutoreiksi haastatteluiden pohjalta.

Huomio! Jotta voi toimia tutorina, tulee osallistua koulutukseen.

Hakulomake