Hae mukaan jaostoon!

Jaosto - Tehdään yhdessä opiskeluajasta hauskempaa!

HUMAKOn paikallisesta toiminnasta vastaavat Humakin jokaisessa yksiköissä toimivat jaostot. Jaostotoiminta on opiskelijavetoista ja jaostot muodostuvat aina yhden yksikön opiskelijoista. Jaostossa toimit yksikkösi linkkinä HUMAKOon, mutta myös HUMAKOn linkkinä yksikköösi.

Mitä on jaostotoiminta?

Jaostossa pääset vaikuttamaan siihen millaista opiskelijaelämä yksikössäsi on. Jaostotoimijalla on mahdollisuus ideoida sekä toteuttaa erilaisia opiskelijatapahtumia yhdessä muiden jaostolaisten kanssa sekä vaikuttaa opiskelijoiden viihtyvyyteen omassa yksikössään. Tapahtumat voivat olla opiskelijabileitä, hyvinvointitapahtumia, lautapeli-iltoja tai vaikka yritysvierailuja. Toiminta on kuitenkin aina ennen kaikkea opiskelijoidensa näköisiä.  Jaostojen tehtäviin kuuluu myös opiskelijapalautteen kerääminen.

Miksi mukaan toimintaan?

Jaostossa toimiessasi pääset toteuttamaan omia ideoitasi, saat hyvää kokemusta organisoinnista ja tapahtumatuotannosta sekä tärkeimpänä ikimuistoisia kokemuksia. Kaikki toimijat perehdytetään tehtävään, joten mukaan hakeaksesi tarvitset vain intoa ja energiaa sekä kiinnostuksen toimintaan. Jaostossa edistät myös opintojasi, sillä toiminnasta saa opintopisteitä.

Hakeminen

Jaostohaku järjestetään syksyisin. Jaostoon voi hakea mukaan kuka tahansa toiminnasta kiinnostunut. Hallitus tekee valinnat hakuajan umpeuduttua ja uusille toimijoille järjestetään koulutus pian sen jälkeen. Hakeminen tapahtuu jaostohakulomakkeen kautta hakuajan ollessa käynnissä. Seuraa HUMAKOn Facebook-sivua saadaksesi lisää tietoa myös jaostotoiminnasta!

Tärkeät päivämäärät 2017

  • Haku käynnissä: 4.9.-9.10. (hakua jatkettu)
  • Haastattelut: 9.-13.10. 
  • Valinnat: 16.10.
  • Jaostokoulutus: 9.-10.11.

Haluatko tietää lisää?

Lisätietoa jaostotoiminnasta voit kysyä paikallistoimintatiimin jäseniltä. Yhteystiedot löydät täältä.