Turun tutoreiden tervehd... | HUMAKO

Turun tutoreiden tervehdyskirje

Tervetuloa HUMAKIIN!

 

Hei sinä uusi opiskelija! Onneksi olkoon, olet nyt virallisesti humanisti. Tästä kirjeestä löydät kaiken oleellisen tiedon, mitä opiskelujen alussa tarvitset.

 

Kirjeen on koonnut Turun kampuksen tutorit. Me tutorit tulemme olemaan apunasi opiskelujen alussa. Meiltä saa kysyä mitä vaan ja yritämme auttaa parhaamme mukaan! Meidät tunnistaa mustista Tutor-paidoista ja usein meillä on päällä myös punaiset haalarit.

Ensimmäiseksi kannattaa käydä liittymässä tähän Facebook-ryhmään:

https://www.facebook.com/groups/1331754723638981/ (avautuu uuteen välilehteen)

 

Ryhmästä löydät kaikki tärkeät infot ja siellä voit myös kysyä, jos joku asia askarruttaa. Tutoreilla on myös Instagram, josta löytyy paljon ajankohtaista tietoa meidän toiminnasta, sen löydät nimellä @turku_tutor (uusi välilehti)

 

Suosittelemme osallistumaan Study in Turku -messuille torstaina 29.8. klo 10 alkaen. Sieltä voit hakea mm. Föli (bussi)- ja kirjastokortin. Osoite messuille on Joukahaisenkatu 3 (ICT -talo). Halutessasi voit kiertää messuilla tutorien kanssa. Olemme klo 11 odottamassa ICT -talon aulassa. Jos osoitteen löytämisen kanssa, tai muussa asiassa on ongelmia, soita tutorvastaavallemme Tarulle numeroon 050 555 3249.

HUOM!! Olemme suunnitelleet ohjelmaa jo ennen virallista koulun alkua! Laita siis nämä päivämäärät ylös:

Keskiviikko 28.8. klo 18

Torstai 29.8. klo 18

 

Tapaamisen ideana on tutustuttaa uudet opiskelijat alustavasti toisiinsa, sekä lieventää kouluun astumisen yhteydessä olevaa stressiä. Luvassa on siis rentoa hengailua ja tutustumista!

Kohtaamispaikkana molempina päivinä toimii Turun Tuomiokirkon rappuset. Osallistuminen päiviin on vapaaehtoista, mutta lämpimästi suositeltua!

 

Opiskelijakunta HUMAKO:

HUMAKO on Humakin opiskelijakunta, jonka jäsenyys on edellytys opiskelijaetujen saamiseksi. HUMAKOn kautta saat myös myöhemmin halutessasi tilattua opiskelijahaalarisi huikeaan jäsenhintaan! Haalareita tullaan sovittamaan opintojen alussa kampuksella!

Kannattaa siis liittyä jäseneksi, lisätietoa löydät täältä:

https://www.humako.net/liity

 

Muistathan, että koulu alkaa 2.9.! Bussi numero 15 kulkee keskustasta kampukselle ja takaisin. Me tutorit ollaan ensimmäisenä päivänä kampuksella teidän apuna ja kertomassa lisää infoa, nähdään!

 

Terkuin

Taru, Eetu, Anniina, Jussi, Jenna, Henna ja Cecci

Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO


Ilkantie 4 | 00400 Helsinki

+358 44 257 8884

Palvelupisteet | Yhteystiedot