Monimuoto-opiskelijoiden terveh... | HUMAKO

Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO


Ilkantie 4 | 00400 Helsinki

+358 44 257 8884

Palvelupisteet | Yhteystiedot

Monimuoto-opiskelijoille tervehdyskirje

Heippa sinä uusi opiskelija ja tervetuloa Humanistiseen ammattikorkeakouluun!

 

Uusi, mahtava sekä, varmasti hieman jännittäväkin, osa elämääsi on alkamassa juuri ja tutorit olemme tukena ja mukana tällä matkallasi. Tämä kirje sisältää muutamia olennaisia asioita koulun alkupuoleen liittyen. Toivomme, että niistä on sinulle apua, että hyödynnät niitä jo tässä vaiheessa.

Me tutorit olemme tavoitettavissa teitä varten; opastamassa ja vastaamassa, niin pieniin, kuin isoihinkin kysymyksiin, joita etenkin alkuviikoilla saattaa ilmaantua. Muistathan, että tyhmiä kysymyksiä ei ole ja jos emme jotain tiedä, niin selvitämme asian kanssasi.

 

TUTORIT

Keitä sitten ovat uusien opiskelijoiden tutorit?

Monimuoto-tutorit tulevat esittelemään itsensä teille heti ensimmäisinä päivinä, ja myös opiskelijakuntamme HUMAKO tulee esittäytymään kaikille monimuoto-ryhmille opiskelujen alussa.

OPISKELIJAKUNTA HUMAKO

Opiskelijoiden asialla koulussamme toimii Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta eli HUMAKO. HUMAKOn jäseneksi kannattaa liittyä, sillä sitä kautta saat käyttöösi opiskelijaetuja ja opiskelijakortin. Jäsenyydellä ja opiskelijakortilla saat monia rahanarvoisia etuja, kuten edullisemmat pääsyliput tapahtumiin sekä matkustaminen valtakunnallisesti opiskelijahintaan. Myös ruokailut kuuluu jäsenille opiskelijahintaan.

 

Lisätietoa jäseneksi liittymisestä ja toiminnasta löydät

 

Sinun kannattaa myös tutustua opiskelijakunnan tekemään Uuden opiskelijan kirjeeseen, jonka löydät täältä:

https://www.humako.net/blog/tervetuloa-uusi-opiskelija

 

Kulkeminen kampukselle

Haagaan on helppo saapua julkisilla kulkuneuvoilla. Bussit 40 ja 43 Elielinaukiolta saapuvat aivan talon eteen ja lähin juna-asema on puolestaan lyhyen kävelymatkan päässä Huopalahdessa, jonne pääset S-, U-, L-, E-, A- P-, ja I -junilla Rautatieasemalta. Suosittelemme pääkaupungilla matkailuun: www.reittiopas.fi

Valkean talon pihalla on myös parkkipaikkoja, joihin parkkiluvan voi hakea aulan respasta.

 

Ruokailumahdollisuudet kampuksella

Kampuksella voit syödä Sodexon ravintolassa opiskelijahintaan näyttämällä Slice-opiskelijakorttia tai Kelan ateriatukikorttia. Valkea talon ravintola tarjoaa monipuolisen ja terveellisen lounaan jokaisena arkipäivänä. Tällä sivulla(uusi välilehti) näet viikoittain vaihtuvan lounaslistan, sekä tietoa ravintolan muuttuvista kampanjoista.

 

Sodexo Valkea talo
Ma-To 08.00 - 14.00
Pe 08.00 - 13.30
La-Su suljettu

 

Lounasajat
Ma-Pe 11.00 - 13.00
La-Su suljettu

 

Taukotilat opiskelijoille

Humakin opiskelijakunnan HUMAKOn toimisto sijaitsee Haagassa ja tarjoaa jäsenilleen myös kahvia ja teetä  kolehtiperiaattella. Toimistolle voi tulla hengailemaan aukiolojen puitteissa. Kampuksen kolmannesta kerroksesta löytyy myös keittiötila, jossa voit viettää aikaa ja syödä halutessasi omia eväitä. 

 

Liikuntamahdollisuudet

Pääkaupunkiseudulla opiskelijahintaisen korkeakoululiikuntapalvelut tarjoaa ZoneSports. Opiskelijakunnan jäsenille liikuntapassit huokeampaan hintaan! Tsekkaa löytyykö Zonelta sulle sopivaa salia tai ryhmäliikuntaa! 

Terveisin, monimuoto-tutorit