Kauniaisten tutoreiden terveh... | HUMAKO

Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO


Ilkantie 4 | 00400 Helsinki

+358 44 257 8884

Palvelupisteet | Yhteystiedot

Kauniaisten tutoreiden tervehdyskirje

Heippa sinä uusi opiskelija ja tervetuloa Humanistiseen ammattikorkeakouluun!

 

Uusi, mahtava sekä, varmasti hieman jännittäväkin, osa elämääsi on alkamassa juuri ja me tutorit olemme tukena ja mukana tällä matkallasi. Tämä kirje sisältää muutamia olennaisia asioita koulun alkupuoleen liittyen. Toivomme, että niistä on sinulle apua, että hyödynnät niitä jo tässä vaiheessa.

Me tutorit olemme tavoitettavissa teitä varten; opastamassa ja vastaamassa, niin pieniin, kuin isoihinkin kysymyksiin, joita etenkin alkuviikoilla saattaa ilmaantua. Muistathan, että tyhmiä kysymyksiä ei ole ja jos emme jotain tiedä, niin selvitämme asian kanssasi! :)

 

TUTORIT

Keitä sitten ovat uusien opiskelijoiden tutorit?

Kauniasissa tutorit tulevat esittelemään itsensä teille heti ensimmäisinä päivinä, mutta meidät tunnistaa tarvittaessa helposti myös mustasta paidasta, jossa lukee TUTOR ja todennäköisesti suurimmalla osalla meistä on päällä myös punaiset opiskelijahaalarit. Osan meistä oletkin tavannut jo pääsykokeissa.

 

FACEBOOK JA INSTAGRAM -RYHMÄT

Suosittelemme, että liityt seuraavaan ryhmäänn, joista saat kaikki ajankohtaisimmat tiedot liittyen kouluun ja opiskelijan vapaa-aikaan:

 

  • Facebook: Humak Pääkaupunkiseutu

Ryhmä informaation jakamiseen kaikkien Pääkaupunkiseudun Humakin opiskelijoiden kesken.​​

OPISKELIJAKUNTA HUMAKO

Opiskelijoiden asialla koulussamme toimii Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta eli HUMAKO. HUMAKOn jäseneksi kannattaa liittyä, sillä sitä kautta saat käyttöösi opiskelijaetuja ja opiskelijakortin. Jäsenyydellä ja opiskelijakortilla saat monia rahanarvoisia etuja, kuten edullisemmat pääsyliput tapahtumiin sekä massiivisen alennuksen opiskelijahaalareista, jotka voit hankkia HUMAKOn verkkokaupasta (uusi välilehti).

(Opiskelijahaalareiden testikappaleita voi käydä lukuvuoden alussa kokeilemassa HUMAKOn toimistolla (2.krs, tila C2.32), jotta jokainen voi löytää omankokoisensa haalarin, joten vielä ei tarvitse laittaa tilausta sisään 😉).

 

Lisätietoa jäseneksi liittymisestä ja toiminnasta löydät

 

Sinun kannattaa myös tutustua opiskelijakunnan tekemään Uuden opiskelijan kirjeeseen, jonka löydät täältä:

https://www.humako.net/blog/tervetuloa-uusi-opiskelija


 

HUMAKOn Pääkaupunkiseudun Jaosto

Pääkaupunkiseudulla HUMAKOn tapahtumista vastaa pääkaupunkiseudun jaosto. Jaostossa toimii kampuksen opiskelijoita eri vuosikursseilta. Jaoston tehtävänä on käsitellä opiskelijoilta tulevaa palautetta sekä pitää yhteyttä paikallisiin opiskelijajärjestöihin ja toimia linkkinä HUMAKOn hallitukseen. Jaoston toiminta on aina opiskelijoidensa näköistä, jaosto voi järjestää tapahtumia, erilaisia tempauksia, jne.

Jaosto järjestää pääkaupunkiseudun opiskelijoille Fuksiaiset 20.9.2019. 

 

 

Kulkeminen kampukselle

Kulkuyhteydet ja kartat, ohjeet saapumiseen: Kauniaisten kampukselle (Vanha Turuntie 14, 02700 Kauniainen) pääsee esim. Kampin linja-autoasemalta lähtevällä seutuliikenteen bussilla numero 109. Jää pois pysäkillä nimeltä ”Työväen Akatemia”. Voit myös tulla lähijunalla S, U, L tai E Kauniaisten asemalle ja jatkaa kävellen tai bussilla. Paikallisliikenteen aikataulut voit tarkistaa osoitteesta: www.reittiopas.fi

Ruokailumahdollisuudet kampuksella

Ruokailu järjestetään opiskelijaravintolassa, joka sijaitsee päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Alennushintaisen aterian (lounas) saa voimassa olevaa opiskelijakorttia tai Kelan ateriatukikorttia näyttämällä.

 

Kirjasto

Kirjasto sijaitsee omassa rakennuksessaan, Mediateekissa. Kirjastosta voi lainata tenttikirjoja ja muuta kirjallisuutta. Kirjastossa on lukupaikkoja ja työasemia. Kirjaston aukioloajat löytyvät linkistä: https://humak.finna.fi/OrganisationInfo/Home

 

Majoitus

Majoitus: Työväen Akatemialta voi kysyä majoitusta (opetustilojen pihalla), lisätietoja saat tuija.timonen@akatemia.org tai puh. (09) 5404 2420.

 

Liikuntamahdollisuudet

Pääkaupunkiseudulla opiskelijahintaisen korkeakoululiikuntapalvelut tarjoaa ZoneSports. Opiskelijakunnan jäsenille liikuntapassit huokeampaan hintaan! Tsekkaa löytyykö Zonelta sulle sopivaa salia tai ryhmäliikuntaa! 

Terveisin, Kauniaisten tutorit