Palautekortit

HUMAKOlla on käytössä palautekortit joiden avulla opiskelijat voivat kiittää henkilöstöä, muistuttaa lehtoria myöhästyneestä arvosanasta ja antaa ehdotuksen toiminnan parantamiseen. Kullakin kolmesta palautekortista on oma merkityksensä ja ne välittävät kiitokset tai kehitysehdotukset vastaanottajalleen. Palautekortin annettuasi saat itsellesi haalarimerkin.

Ilmoita kortin saajan tiedot hyvien perusteluiden kera alla olevalla lomakkeella ja HUMAKO toimittaa terveiset palautekorttien muodossa nimettömästi eteenpäin.

Muihin vaikuttamisen kanavia on esimerkiksi Äänitorvi - sähköinen palautelomake (uusi sivusto), jossa voit antaa kehitysideoita, sekä aloitteentekomahdollisuus (uusi sivusto).

Papukaijakortti


10 pistettä ja Papukaijamerkki. Positiivisen palautteen papukaija tuo hymyn huulille vastaanottajalle! Onko lehtorisi tai muun Humakin henkilökunnan jäsenen toiminta kiitoksen arvoista? Nyt sinulla opiskelija on mahdollisuus muistaa Humakin henkilökuntaan kuuluvaa työntekijää hyvin tehdystä työstä. Lähetä siis HUMAKOn kautta kiitoksena papukaijakortti positiivisen palautteen kera ja piristä henkilökunnan jäsenen päivää!

 

Keltainen kortti


Kun toiminta on pienen ravistelun tarpeessa on keltaisen kortin paikka. Keltaisen kortin avulla annetaan mahdollisuus korjata toimintatapaa. Tämä kortti voi tuoda esille suoria epäkohtia koulutukseen liittyen ja tämän kortin kautta niihin voidaan puuttua suoraan. Asian ei aina tarvitse olla valtava vääryys, pienikin asia ansaitsee ryhtiliikkeensä!

 

Etanakortti


Etana on verkkainen otus, joka liikkuu ja toimii, mutta hitaasti. Samaa ajatusmallia käytämme silloin kuin puhumme teema-arvioiden kohtuuttoman pitkiksi venähtäneistä palautusajoista.

Tutkintosäännössä lukee, että opiskelijan tulee saada arvio suorituksesta neljän viikon kuluttua tehtävien palautuksesta. Aina ei kuitenkaan näin tapahdu.

Tässä tilanteessa etana astuu kuvioihin ja opiskelija voi laittaa tilanteestaan viestiä HUMAKOlle, jolloin HUMAKO lähettää lehtorille lempeän muistutuksen opintosuorituksien kirjaamiseen liittyvistä tutkintosäännön mukaisista ohjeista.

 
HUMAKOn palautekortit eli etanakortti, papukaijakortti ja keltainen kortti.